Αξιοποιεί τους νέους ο Άρης

266

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς αμυντικούς Δημήτρη Κλιγγόπουλο και Λευτέρη Σωτηριάδη.

Δεν αποκλείεται αλλά μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποκτήσει ο Άρης άλλο κεντρικό αμυντικό. Μετά την ανανέωση του Σόουζα και την απόκτηση των Δεληζήση, Μαραγκού ο Άρης έχει τρεις κεντρικούς αμυντικούς εν δυνάμει βασικούς και επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Αν παραστεί ανάγκη αυτή θα ικανοποιηθεί εκ των έσω και με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή υπάρχει η σκέψη να δοκιμαστούν οι δυο νεαροί Δημήτρης Κλιγγόπουλος και Λευτέρης Σωτηριάδης που βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο πρώτος αν και αμυντικός μέσος έχει ικανοποιήσει τον Σπανό με την παρουσία του και σε όλες τις ασκήσεις και τα μίνι διπλά χρησιμοποιείται ως κεντρικός αμυντικός.

Από την προσαρμογή του και την εικόνα που θα δείξει στα φιλικά θα εξαρτηθεί αν θα προωθηθεί ή αν τελικά έστω και αργότερα στη μεταγραφική περίοδο ο ΑΡΗΣ αποκτήσει ακόμη ένα πιο έμπειρο στόπερ.