Επικράτησε του Ατρόμητου η Κ20 του Παναθηναϊκού

268

Ο Παναθηναϊκός Κ20 επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του Ατρόμητου σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) στην Παιανία με μοναδικό σκόρερ τον Εμμανουηλίδη.

Οι παίκτες των Φρατζέσκου-Ταράση έδειξαν δυο πρόσωπα καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριοι χωρίς ηρεμία στο παιχνίδι τους και όχι τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η είσοδος των Μίγγο, Τσίγγου με την έναρξη του δευτέρου μέρους βοήθησε τους πράσινους να γίνουν καλύτεροι, να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να παίξουν με μεγαλύτερη ηρεμία.

Επίσης πέτυχαν και ένα υπέροχο γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση εξήντα λεπτών όταν η μπάλα άλλαξε με τη μία πολλά πόδια με τον Σέχου να δίνει στον Εμμανουηλίδη ο οποίος μπήκε από πλάγια θέση και με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τους: Χαλκίδης, Παλασκώνης, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, Ντόκο, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Δημήτρουλας, Σέχου.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους: Μίγγος, Τσίγγος, Κακοσαίος, Σκεντεράι, Μανιδάκης Ν. Παπαθανασίου, Ξεπαπαδάκης, Χριστοδούλου, Ραφαήλ, Βενέτης, Ζωγραφάκης.