Επαγγελματίες εννέα νέοι του Αστέρα Τρίπολης!

411

Ο Αστέρας Τρίπολης σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης και εμπιστοσύνης προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας, υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια, με εννέα ποδοσφαιριστές από την Κ20.

Πρόκειται για τους: Γιώργο Κανελλόπουλο, Βασίλη Τσέκο, Κυριάκο Γλέζο, Μανώλη Ντίνε, Γιώργο Αντζουλά, Γιάννη Χριστόπουλο, Γιώργο Ζήση, Γρηγόρη Φωτόπουλο και Παναγιώτη Διαμαντόπουλο.

Αυτά τα παιδιά αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της Κ17 που κατάφερε να φτάσει την περσινή αγωνιστική περιόδο στον τελικό του Final 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης και εμπιστοσύνης προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας, υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με εννέα ποδοσφαιριστές από την Κ20. 

Αυτά τα παιδιά, τα οποία μαζί με όλους τους συμπαίκτες τους αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της Κ17 που έφτασε μέχρι τον τελικό του FINAL 4 και κέρδισε τους επαίνους της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, έχουν όλες τις προδιαγραφές για ν’ αποτελέσουν το μέλλον και την κινητήριο δύναμη του ΑΣΤΕΡΑ.  

Η ευκαιρία που δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές όπως και σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών, είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και την κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο τους. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίχως διακρίσεις δίνει την ευκαιρία εξέλιξης σε όλα τα παιδιά, είτε έγιναν επαγγελματίες είτε όχι στην παρούσα φάση. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν καθημερινά και να έχουν σεμνότητα και ταπεινότητα σε όλες τις δραστηριότητες τους.

Ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε σχετικά: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και σε αυτά που έγιναν επαγγελματίες και σε αυτά που ακολουθούν. Η σκληρή δουλειά και το να παραμείνουν προσγειωμένοι μπορούν να αποτελέσουν σπουδαία εφόδια για το μέλλον τους. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δείχνει με ακόμη μία κίνηση το πόσο πιστεύει στο ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες του. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να μας αναγκάσουν στο άμεσο μέλλον να τους θαυμάσουμε ξανά».

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ 

Γιώργος Κανελλόπουλος (29/01/2000, Μέσος), Βασίλης Τσέκος (21/01/2000, Αμυντικός), Κυριάκος Γλέζος (16/06/2000, Μέσος), Μανώλης Ντίνε (9/02/2000, Μέσος), Γιώργος Αντζουλάς (4/02/2000, Αμυντικός), Γιάννης Χριστόπουλος (22/06/2000, Αμυντικός), Γιώργος Ζήσης (23/04/1999, Αμυντικός), Γρηγόρης Φωτόπουλος (27/04/2000, Αμυντικός), Παναγιώτης Διαμαντόπουλος (21/03/2000, Αμυντικός).