Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Πάρης Ντουμάνης!

268

Εγχειρίστηκε με επιτυχία στο «Metropolitan» ο νεαρός Πάρης Ντουμάνης, που ως γνωστόν έχει υποστεί έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με τις ευχές όλων στον Ολυμπιακό να τον συνοδεύουν.

Ο 17χρόνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι της Κ-20 με την Λίβερπουλ στην Ελβετία αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις το 2018 για να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, η οποία τον ανέδειξε και τον έκανε επαγγελματία.

Μετά από την επέμβαση στον Πάρη Ντουμάνη στο Metropolitan ευχήθηκαν τηλεφωνικά όλοι οι συμπαίκτες του που είναι για προετοιμασία στο Πήλιο και του ζήτησαν να κάνει υπομονή και να είναι πάλι κοντά τους δυνατός και υγιείς.

Ευχές από όλο το τεχνικό τιμ της Κ20 μετέφερε και ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας ενώ ο τεχνικός της Κ16 Δημήτρης Μαυρογενίδης επισκέφτηκε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο για να μεταφέρει τις ευχές όλης της Ακαδημίας.

Φυσικά «δίπλα» στον ποδοσφαιριστή είναι και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Καραταϊδης ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία του και του ζήτησε να δουλέψει όπως πρέπει για να επανέλθει στην ομάδα.  «Δίπλα» στον αθλητή είναι και θα παραμείνει σε όλο το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει και ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας κ. Ζαρώτης.