Συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Πασπίδας

99

Στόχος της νέας συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Παστίδας η καλύτερη δυνατή άθληση των παιδιών αλλά και η δημιουργία ποδοσφαιρικής παιδείας.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή άθληση των μικρών παιδιών, για να τους δοθεί η καλύτερη δυνατή ποδοσφαιρική παιδεία, δημιουργήθηκε μια συνεργασία που θεωρείται πώς θα βελτιώσει τα Ροδίτικα ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Πρόκειται για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Παστίδας σε επίπεδο Ακαδημιών και παιδιών μικρών ηλικιών. Εκεί θα δείχνει το ταλέντο του το παιδί και θα αξιολογείται ανάλογα με τις προϋποθέσεις προόδου, που θα δουν οι υπεύθυνοι και οι προπονητές αυτής της συνεργασίας.

Γενικός Διευθυντής αυτής της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τις Ακαδημίες του Αστέρα Παστίδας, θα είναι ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος, ενώ τεχνικός διευθυντής είναι ο νυν προπονητής του Ιάλυσου Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Όπως ανακοινώθηκε, όσοι από τους γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους σε αυτή τη συνεργασία, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο, κ. Νίκο Άγα, στον οποίο μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς στο τηλ. 6945 634614.

http://inpaok.com/wp-content/uploads/2017/08/09cfdd9149029688fb44bb57367e65061.jpg