Έπιασαν δουλειά οι Νέοι του ΟΦΗ

371

Με παρακαταθήκη την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football league, η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ, ξεκίνησε την προετοιμασία της, με σκοπό –γιατί όχι-να επαναλάβει  τον  ίδιο «άθλο».

Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, τα νέα πρόσωπα ήταν πολλά, αλλά η αισιοδοξία για μια καλή πορεία και κυρίως ο μεγάλος στόχος για την ανάδειξη και φέτος παικτών που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, δεν έλλειψε από κανένα.

Ο νέος προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Κρασανάκης στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες, τους τόνισε τη σημασία να έχουν υψηλούς στόχους.

«Οποιος δεν έχει προσωπικό στόχο να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, δεν πρέπει να είναι εδώ» τους είπε. «Κάποιους από εσάς τους ξέρω, είστε καλοί αθλητές και καλοί χαρακτήρες. Πρέπει όλοι να έχετε υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Oι ομάδες χτίζονται απο τα καλά αποδυτήρια και απο αυτό ξεκινάμε» τους είπε.

Με τη σειρά του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μάριος Κολοβός, είπε στους παίκτες ότι: «θέλω να έχετε αγάπη, υγεία και αφοσίωση σε αυτό που κάνετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, για να λύνουμε τα προβλήματα».

Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 Του ΟΦΗ Λευτέρης Πουπάκης είπε στους μικρούς του ΟΦΗ ότι: «το περσινό πρωτάθλημα είναι μια μεγάλη υποθήκη και πρέπει όλο να δουλέψουμε σκληρά για να επαναλάβουμε αυτό που πετύχαμε πέρσι».

Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα του Βασίλη Κρασανάκη, οι παίκτες της Κ19 του ΟΦΗ θα προπονούνται καθημερινά στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη συγκέντρωση της Κ19 του ΟΦΗ, παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος.