Η πρόβλεψη Γεωργάτου για Ρέτσο

284

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Contra Επίθεση”του ραδιοφώνου 24/7 και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο Γεωργάτος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον ταλαντούχο αμυντικό των “ερυθρόλευκων” Παναγιώτη Ρέτσο, καθώς διετέλεσε Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο “Γκεό” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ταλέντο του Ρέτσου, ακόμη  έκανε και μία εκτίμηση για την καριέρα του νεαρού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αντικειμενικός δεν θα είμαι γιατί αυτό το παιδί το αγαπάω πολύ και το έζησα. Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι πως δεν πρόκειται ποτέ αυτό το παιδί να ψωνιστεί, που λέμε, έχει πάρει φοβερές βάσεις όταν ξεκίναγε. Ό,τι ζει τώρα το συζητήσαμε πριν τρία χρόνια, τι θα συναντήσει, οπότε ξέρω πως δεν θα επηρεαστεί.

Του το έχω ξαναπεί πολλές φορές και του το έστειλα σε μήνυμα πως “άφησε τους άλλους να μιλάνε για εσένα και κοίτα εσύ το ποδόσφαιρο και όλα θα έρθουν”. Είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω θα το κάνει. Αν δεν έχει τραυματισμό θα φτάσει πολύ ψηλά. Θα συνεχίσει το έργο και την καριέρα σημαντικών Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτικό. Στα στόπερ είμαστε πολύ δυνατοί και αξιόλογοι”