Ξεκαθαρίζει η Ντόρτμουντ για Ντεμπελέ

319

Η Ντόρτμουντ θέλει εντός της εβδομάδας να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Ουσμάν Ντεμπελέ και φέρεται να έχει ζητήσει από τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να μιλήσει δημόσια και να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αποφάσισε να κάνει την επανάστασή του και να μην εμφανιστεί στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ, ούτε να σηκώνει το τηλέφωνο στις κλήσεις που δεχόταν από το κλαμπ.

Αυτό έχει να κάνει με την απόφασή του να πιέσει για να καταφέρει να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, οι “Βεστφαλοί” δεν θα τον αφήσουν τόσο εύκολα.

Παραμένοντας στο περιθώριο και με τον Πίτερ Μπος να έχει δηλώσει πως ο παίκτης μπορεί αν θέλει να προπονείται μόνος του μέχρι νεοτέρας, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας θέλει να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από πλευράς Ντόρτμουντ φέρονται να έχουν ζητήσει από τον Ντεμπελέ μια δημόσια τοποθέτηση και εξηγήσεις για τη συμπεριφορά που επέδειξε, τη στιγμή που τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για μεταγραφή που σίγουρα θα ξεπεράσει τα 100 εκ. ευρώ εφόσον ο νεαρός άσος συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα.