Παπαδόπουλος: «Διαλύονται τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή»

298

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο… «Πόντιος» όπως τον αποκαλούσαν, έβγαλε κραυγή αγωνίας στον ARENA FM 89,4 για όσα συμβαίνουν στην ομάδα των «κυανολεύκων» και ειδικά για τις ομάδες Κ19 και Κ15, όπου μάλιστα αγωνίζεται και ο γιος του, ως τερματοφύλακας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν λειτουργεί τίποτα στον Ηρακλή, υπάρχουν 200 οικογένειες, περίπου 1.000 άτομα που περιμένουν να μάθουν ποια είναι η τύχη των παιδιών τους, τα οποία έπαιζαν στις Ακαδημίες. Έφυγε ο Κωφίδης, μας παράτησε, ενώ με διαβεβαίωνε ότι θα μείνει, έφυγαν οι άλλοι προπονητές, εξαφανίστηκαν οι παράγοντες που υποτίθεται ότι θα ήταν εκεί και κάθε μέρα πηγαίνουν έξω από τα γραφεία πατεράδες παιδιών και περιμένουν να έρθει κάποιος για να τους μιλήσει, να δουν τι θα κάνουν με τα παιδιά τους. Περιμένουμε τον Άγιο Σώστη να μας σώσει…».

Για τα τμήματα υποδομής:

«Διαλύονται τα τμήματα υποδομής, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να φύγουν σε άλλη πόλη γιατί πέρασαν στο Πανεπιστήμιο, άλλα παιδιά θέλουν να έρθουν, κανέναν δεν μπορούν να βρουν. Κάνω έκκληση στην επιτροπή σωτηρίας που είχε συσταθεί, κάποιος να ασχοληθεί επιτέλους. Είχε έρθει ο Σάκης Αναστασιάδηςστην Κ20, έκανε πορεία πρωταθλητισμού και δεν είχαν 10 ευρώ να πληρώσουν κάποιον να φτιάξει τις γραμμές γι αυτό και τιμωρηθήκαμε με την ΑΕΚ. Τα ίδια είχαν γίνει και σε άλλα τρία παιχνίδια, που μηδενιστήκαμε. Τι να περιμένεις μετά από αυτά; Αυτός είναι ο Ηρακλής; Τα διέλυσε όλα η διοίκηση, ας ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με την μεγάλη αυτή ομάδα».