Ρήτρα “μαμούθ” στον Μάρκο Ασένσιο

255

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του Μάρκο Ασένσιο, η οποία θα φτάνει τα 500 εκατομμύρια ευρώ, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την Παρί Σεν Ζερμέν, από το να κινηθεί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023, με τις ετήσιες οικονομικές του απολαβές να φτάνουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, από τα 3,5 που εισπράττει τώρα. Η τωρινή ρήτρα του παίκτη φτάνει τα 350 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως είχε ως ίνδαλμα τον Ζινεντίν Ζιντάν, στον οποίο θέλει να μοιάσει: «Δεν το λέω αυτό επειδή είναι ο προπονητής μου αυτή τη στιγμή, αλλά ήθελα πάντα να γίνω σαν τον Ζιντάν. Τι ποδοσφαιριστής! Θαύμαζα πολύ και τον Μίκαελ Λάουντρουπ, αλλά ο Ζιντάν ήταν αληθινή ιδιοφυΐα».

Σχετικά, με το ενδεχόμενο να μετακόμιζε στο Παρίσι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε: «Τι θα έκανα αν μου έκανε πρόταση η Παρί Σεν Ζερμέν; Θα απαντούσα ευχαριστώ, αλλά όχι.».