Απέκτησε ταλέντο ο ΠΑΣ Γιάννινα

264

Απέκτησε τον 15χρονο κεντρικό αμυντικό, Σπύρο Κουλούρη, ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νεαρός ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του ΠΑΣ, καθώς η Ένωση Πάργας ανακοίνωσε την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή όπου θα αγωνίζεται με την Κ17 της ομάδας των Ιωαννίνων.

Η Ένωσης Πάργας μέσω ανακοίνωσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, για το νέο βήμα της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Π.Σ. Ένωση Πάργας ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της Κ15 της ομάδας μας στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σπύρος είναι γεννημένος το 2002 και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός με μεγάλη επιτυχία βοηθώντας την Κ15 της Ένωσης Πάργας να φτάσει στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας.

Ο Γενικός αρχηγός της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Βασίλειος Λώλης και ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Ένωσης Πάργας Γιώργος Πασχοδήμας συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣ στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του παίκτη δηλώνοντας και οι δύο πλευρές την ικανοποίηση τους για την ακόμη μια φορά άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είχε προηγηθεί η μεταγραφή τα προηγούμενα χρόνια του Σταύρου Παππά που έφθασε μέχρι την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα μας ευχαριστεί τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για την άριστη συνεργασία η οποία είμαστε σιγουροι ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και εύχεται στο Σπύρο καλή επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρική βήμα να είναι πάντα υγιής και να φτάσει ψηλά κάνοντάς μας ακόμη περισσότερο περήφανους!”