Τρία επαγγελματικά συμβόλαια στην ΑΕΚ

265

Η ΑΕΚ σε μια έμπρακτη κίνηση στήριξης και εμπιστοσύνης προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας, υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια, με τρεις ποδοσφαιριστές από την Κ20.

Επαγγελματίες και με τη βούλα έγιναν τρεις ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, με τους Χρήστο Αντωνίου, Πάρη Μπάμπη και Χρήστο Γιούση να υπογράφουν συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ Χρήστος Αντωνίου, Πάρης Μπάμπης και Χρήστος Γιούσης. Η ισχύς των συμβολαίων τους είναι πενταετής.

Ο Πάρης Μπάμπης (αριστερά στη φωτογραφία) γεννήθηκε στις 17/7/1999 στην Αθήνα και ανήκει στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το 2013. Ήρθε από την Αναγέννηση Πετρούπολης. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κ 15.
Ο αριθμός της φανέλας του στην πρώτη ομάδα είναι το 32.
Ο Πάρης Μπάμπης δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Ζω ένα όνειρο. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και έχει ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για μένα. Πρέπει με πολλή δουλειά να αρπάξω την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με έχουν βοηθήσει και όσους έχουν πιστέψει σε μένα».

Ο Χρήστος Αντωνίου (στο μέσον της φωτογραφίας, δίπλα στον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς) είναι γεννημένος στις 14/2/1998 στην Αθήνα και από τα 12 του χρόνια ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Είναι ακραίος μέσος, ενώ έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός επιθετικός. Εχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων τη σεζόν 2014-15.
Ο αριθμός της φανέλας του στην πρώτη ομάδα είναι το 70.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους πίστεψαν σε μένα και με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Με περιμένει πολλή δουλειά και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ΑΕΚ».

Ο Χρήστος Γιούσης (δεξιά στη φωτογραφία, δίπλα στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς) γεννήθηκε στις 8/2/1999 στο Βόλο και έχει μεγαλώσει στη Σκιάθο. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013, με προηγούμενο σύλλογο την Ανδρο. Στις ομάδες των Ακαδημιών αγωνιζόταν ως επιθετικός μέσος. Πολύ πρόσφατα αγωνίστηκε στην Εθνική Νέων.
Ο αριθμός της φανέλας του στην πρώτη ομάδα είναι το 77.
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ήταν οι εξής:«Ευχαριστώ όλους όσοι με έχουν βοηθήσει να φτάσω να ζω αυτές τις στιγμές. Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ονειρό μου είναι να παίξω με τη φανέλα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά!».

Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές πήραν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας στην Πολωνία.”