Β.Βούζας: “Πρωτάθλημα και παίκτες για την πρώτη ομάδα”

272

Τη δική τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League Κ20 έχουν την Κυριακή οι Νέοι του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη Λαμία, εκτός έδρας, και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε:

«Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και υγεία σ’ όλες τις ομάδες. Το Πρωτάθλημα Νέων είναι κάθε χρόνο και πιο συναρπαστικό και δύσκολο.

Είναι ο προθάλαμος των παικτών για την πρώτη ομάδα και βλέπουμε με χαρά πως αρκετές ομάδες, με κορυφαία τον Ολυμπιακό, εμπιστεύονται τα παιδιά της Ακαδημίας. Η φετινή Κ-20 είναι μια νέα ομάδα που θέλει πολύ δουλειά σε πολλά κομμάτια. Υπάρχει ταλέντο το οποίο πρέπει να δουλευτεί για να έχουμε τα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής και θέλει πάντα το Πρωτάθλημα. Αυτό είναι στο dna της ομάδας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να βελτιώσουμε τους παίκτες μας για να είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την πόρτα της α’ ομάδας όπως έκαναν με επιτυχία και άλλα παιδιά της ομάδας Νέων στο πρόσφατο παρελθόν».