Επαγγελματίας με τον Παναιγιάλειο ο Κόκκορης

272

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιγιάλειο υπέγραψε την Τετάρτη (30/8), ο 19χρονος Αριστείδης Κόκκορης.

Ο 19χρονος συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας παράλληλα με την παρουσία του στους Νέους και πλέον υπόσχεται να δουλέψει πολύ για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αριστείδη Κόκκορη.

Ο νεαρός (γεν. 16/7/1998) επιθετικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου μας, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών.

Ο Αριστείδης γεννήθηκε στην Πάτρα και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου, ενώ η επόμενη ομάδα του ήταν τα Αργυρά Πατρών. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται με την Ομάδα Νέων του Παναιγιαλείου, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας.  

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι των τελευταίων τριών ετών όπου αγωνιζόμουν με τη “μελανόλευκη” Ομάδα Νέων ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σκύβω το κεφάλι και υπόσχομαι πολλή δουλειά, προκειμένου να αποδείξω σε διοίκηση και προπονητή πως έκαναν τη σωστή κίνηση!».