Μ.Μίσκου: «Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου»

118

Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κέρκυρα υπέγραψε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από τα Κουφάλια, Μάρκος Μίσκου.

Από την ερασιτεχνική ομάδα της ΕΠΣΜ ΠΑΟ Κουφαλίων και μετά από μια πετυχημένη σεζόν στην Κ20 της Κέρκυρας, κατάφερε ο νεαρός να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα των «Φαιάκων», όπου αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ.

Μέσα από την σκληρή δουλειά του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, ανοίγεται διάπλατα πλέον ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον δικαιώνοντας τον ίδιο, την οικογένεια του και όσους πίστεψαν στο ταλέντο του, ώστε να κάνει το ποδοσφαιρικό του όνειρο πραγματικότητα.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και έχει την όρεξη μέσα από την σκληρή δουλειά να εξελιχθεί.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Μάρκος Μίσκου μίλησε αποκλειστικά στο acadimies.gr για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και τους στόχους της νέας σεζόν.

Για το μεγάλο άλμα από την Κ20 της Κέρκυρας στην πρώτη ομάδα, ο νεαρός δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο, γιατί δούλεψα σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου και τελικά… τα κατάφερα!»

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει ενόψει της νέας σεζόν:

«Ο στόχος μου αρχικά είναι να πάρω κάποια παιχνίδια στα πόδια μου, ώστε να ενταχθώ στην πρώτη ομάδα της Κέρκυρας και στη συνέχεια ελπίζω για το κάτι παραπάνω.»