Ο λόγος που παραιτήθηκε από την Λάρισα ο Βουτυρίτσας

371

Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας κάνει γνωστούς τους λόγους για τους οποίους τον οδήγησαν στην παραίτηση του από τον πάγκο της Κ20 της ΑΕΛ.

Ο παλαίμαχος άσος και πρωταθλητής του 1988 με τους «βυσσινί», αποτελεί παρελθόν μαζί με τους συνεργάτες τους Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.

Ήταν ο μόνος που δεν είχε μιλήσει μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας Νέων της ΑΕΛ. Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας λοιπόν με επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Μόλις 2 μήνες, ως υπεύθυνος των ομάδων Νέων της Α.Ε.Λ. και προπονητής της Κ20… Με όνειρα, μεράκι και δουλειά ξεκίνησα, μαζί με τους συνεργάτες μου, για να χτίσουμε μια ομάδα που θα αξιοποιήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και θα τους αναδείξει για να πλαισιώσουν την Μεγάλη μας Α.Ε.Λ.

Αυτή ήταν η φιλοσοφία του Αλέξη Κούγια, η οποία ταυτιζόταν απόλυτα με την δική μου!
Προέκυψαν, όμως, πολλά προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής, οργάνωσης και διαχείρισης, κυρίως εξαιτίας της στελέχωσης της ομάδας από πρόσωπα που δεν αρμόζει να βρίσκονται εκεί, αφού αποτελούν τροχοπέδη για την υλοποίηση των στόχων μας και την εύρυθμη λειτουργία.

Το όνομα και η μεγάλη ιστορία της Α.Ε.Λ., με την οποία είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος, δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω πλέον στη θέση αυτή. Έτσι, υπέβαλλα την παραίτηση μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, Ηλία Σελιώνη, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.

Ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω για 10 μήνες στο προπονητικό team της αγαπημένης μου ομάδας.

Ευχαριστώ τους άξιους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, θεωρώ υποχρέωση μου να αναφερθώ στα νεαρά παιδιά της Κ20 με τα οποία δουλέψαμε 2 μήνες σκληρά ,παρά τα εμπόδια, για να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο.
Τους ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την όμορφη διαδρομή, την συνεργασία και την αμέριστη και συγκινητική στήριξη τους και τους εύχομαι να πετύχουν αυτά που ονειρεύονται».