Τα όμορφα ταλέντα, όμορφα καίγονται!

123

Ήταν δέκα χρόνια πριν και μοιάζει αιώνες μακριά. Το «παιδί θαύμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σωτήρης Νίνης, δεν απασχολεί πλέον ούτε τα μονόστηλα των εφημερίδων. Και είναι ακόμη 27 ετών!

Την κατιούσα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό εαυτό του, ωστόσο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Ο Έλληνας μέσος είναι αυτό το διάστημα ελεύθερος, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν μπορεί να είναι μόνο 27 ετών! Δεν μπορεί ο Σωτήρης Νίνης να μπαίνει τώρα στη θεωρητικά καλύτερη και ωριμότερη ποδοσφαιρική ηλικία της καριέρας του και να μοιάζει η καριέρα του με βετεράνου. Δεν μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που μιλούσε όλη η Ελλάδα για εκείνον, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κι όμως είναι μια ολόκληρη δεκαετία! Έφυγε, γύρισε, έφυγε, γύρισε, υπέγραφε συμβόλαια, έκανε όνειρα, δήλωνε αποφασισμένος κι όμως η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Σωτήρης Νίνης στα 27 του χρόνια έμεινε στις αρχές Σεπτεμβρίου χωρίς ομάδα!

Ποιος το περίμενε ότι ο διεθνής μέσος, κάποτε το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα, θα είχε αυτή την απίστευτη κατάληξη στην καριέρα του. Πού… παλεύει για να πάρει μεταγραφή;

 

Πλέον ο παίκτης είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο… Ισραήλ και συγκεκριμένα στην Πετάχ Τίκβα, με την οποία έχει συμφωνήσει προφορικά, αλλά ακόμα το deal δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα, μιας και εκκρεμεί ο ποδοσφαιριστής να περάσει από μια σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων.

Ο διεθνής άσος έχει κακό ιστορικό τραυματισμών κατά το παρελθόν και ο σύλλογος από το Ισραήλ θέλει να διαβεβαιωθεί πρώτα ότι είναι απόλυτα υγιής (εξετάζοντας κυρίως τα γόνατά του), πριν πέσουν οι υπογραφές.

Μπορεί η Πετάχ Τίκβα να θεωρείται μια μικρομεσαία ομάδα στη χώρα της, ωστόσο ο Σωτήρης Νίνης δεν έχει πλέον το… λαμπερό όνομα του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ολοκληρώσει ακόμα και μια τέτοια μεταγραφή.