“Ομόρφυνε” η ακαδημία του Άγιαξ Ημαθίας!

457

Την πρόσληψη της Βάσως Ντέμου, προπονήτρια μέχρι πρότινος στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας και παλιότερα στον Νηρέα, ανακοίνωσε η Ακαδημία του Άγιαξ Ημαθίας.

Πρόκειται για μια σπουδαία αθλήτρια, καθώς στην ποδοσφαιρική της καριέρα πέρασε από τη γυναικεία ομάδα του Άρη στην Α’ Εθνική και από τον ΠΑΟΚ Κοζάνης στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Επόμενο βήμα στην καριέρα της ήταν η προπονητική, καθώς θέλησε να μεταφέρει και στις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε ως αθλήτρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Βάσω Ντέμου είναι η νέα προπονήτρια του Ajax Academy Ημαθίας για τις πιο τρυφερές ηλικίες της ακαδημίας μας.

Τις ηλικίες που όχι μόνο πρέπει να μάθουν να παίζουν ποδόσφαιρο αλλά και να το αγαπήσουν.

Πρόκειται για μια σπουδαία αθλήτρια η οποία από τα 7 της χρόνια μέχρι και την ηλικία των 16 ετών διδάχτηκε το ποδόσφαιρο σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες και ένα χρόνο αργότερα επιλέχτηκε από τη γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης να πλαισιώσει το ρόστερ της ομάδας στην ‘Α Εθνική.

Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κοζάνης με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος. Την αγάπη της για το ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε ως αθλήτρια θέλησε να μεταφέρει και στις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών με ένα νέο πόστο, αυτό του προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών. Ο πρώτος της σταθμός σε αυτό το νέο ξεκίνημα ήταν ο Ολυμπιακός Βέροιας και στη συνέχεια η ΑΕ Ποντίων Βέροιας.

Η ενασχόλησή της με την προπονητική πιστοποιήθηκε επίσημα με την απόκτηση του διπλώματος UEFA C και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις της παρακολουθώντας τα πιο γνωστά σεμινάρια προπονητικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στη συνέχεια με απόλυτη επιτυχία στη σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Βάσω σε καλωσορίζουμε στην ακαδημία του Ajax Ημαθίας και σου ευχόμαστε προπάντων υγεία και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο!»