Σχολή τερματοφυλάκων από Διούδη και Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη

1052

Τη δική του σχολή τερματοφυλάκων δημιούργησε ο πρώην τερματοφύλακας και αρχηγός του Άρη, Σωκράτης Διούδης σε συνεργασία με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη σε συνεργασία με τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας και επί σειρά ετών προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, Νίκο Παπαδόπουλο άνοιξαν τη δίκη τους σχολή τερματοφυλάκων με το όνομα “We love keepers”.

Η σχολή, με την επωνυμία «Welovekeepers», έχει ως στόχο τη σωστή εκμάθηση της θέσης του τερματοφύλακα σε νεαρούς αθλητές που αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως τη θέση «νούμερο ένα», αλλά και την εξειδίκευση και ατομική βελτίωση σε τερματοφύλακες μεγαλύτερων ηλικιών. Οι εκπαίδευση των γκολκίπερ θα γίνεται με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στα γήπεδα της Barcelonica (πρώην Κωφίδη) στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα bambini, junior, προπαιδικό, παιδικό, νέοι, ανδρικό στο 6947261132 και στη σελίδα welovekeepers, σε instagram και facebook.

 

Σωκράτης Διούδης
Τεχνικός υπεύθυνος-συντονιστής Ακαδημίας

Ο Σωκράτης Διούδης είναι διεθνής τερματοφύλακας γεννημένος στις 3/2/93. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη, στον οποίο έκανε και την πρώτη του εμφάνιση σε επίπεδο ανδρών σε ηλικία 18 ετών.

Αγωνίστηκε εκεί για μια διετία, μέχρι να πάρει μεταγραφή για την Βελγική Club Brugge όπου έμεινε για ένα χρόνο. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο. Έπειτα επέστρεψε για μια σεζόν στον Άρη και από φέτος το καλοκαίρι αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες από την παίδων μέχρι την ανδρών. Στην σχολή τερματοφυλάκων “we love keepers” είναι γενικός συντονιστής, από την λειτουργία της Ακαδημίας μέχρι τον καταρτισμό των προγραμμάτων.

Φωτογραφία του Welove Keepers.

Νίκος Παπαδόπουλος
Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι πρώην τερματοφύλακας γεννημένος στις 24/6/62. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο κυρίως στην ομάδα του Άρη αλλά και στην Παναχαϊκή.

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ασχολήθηκε με το κομμάτι των τερματοφυλάκων και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, όντας για πολλά χρόνια ο προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών του Άρη ενώ παράλληλα έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων και της πρώτης ομάδας. Ταυτόχρονα όλα αυτά τα χρόνια διατηρούσε την δίκη του ακαδημία τερματοφυλάκων με μεγάλη επιτυχία.

Επιπλέον, έχει εκτελέσει χρέη τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου ακαδημιών έχοντας μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες. Στην σχολή “we love keepers”, είναι ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος και της κατάρτισης των προγραμμάτων καθώς και στο κομμάτι της επικοινωνίας.