SL K17: Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-0

267

Σ’ αγώνα της 2ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Κ17 που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου και διπλασίασε τις νίκες του στη διοργάνωση. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη, καθώς στο 25΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, έπειτα από την αποβολή του Ανδριόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Ράμα, έπειτα από ασίστ του Μπουλάρι  ο πρώτος έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και στο 74′ ο Φέκκας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Δεν είμαστε τόσο ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Είμαστε ακόμη στην αρχή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο επίπεδο όπου θέλουμε.

Κρατάμε τη νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και συνεχίζουμε με στόχο να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ολυμπιακός (Τάσος Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (72′ Τασιάς), Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός (64′ Τσέργας), Τσακίρης (66′ Γεωργαντής), Ράμα, Μπουλάρι (93′ Μπαλωμένος), Φέκκας, Μούγιος (88′ Κοτσιανούλης).

Ατρόμητος (Διονύσης Σάσσαλος): Μανδάς, Πολίτης, Ρίζος, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Καστόρης (46′ Δακτυλίδης) , Σάσσαλος (85′ Γιαννακίδης), Μπουρντένης (62′ Βαγγέλης), Ζούνης (88′ Κυριφίδης), Κολινιάτης (70′ Αλτάνης).