SL K17: Ατρόμητος-ΑΕΚ 2-1

265

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στο στο γήπεδο του Ήφαιστου στο Περιστέρι το Σάββατο (23/9), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ17. 

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μάρκου, αλλά ο Ατρόμητος ανέτρεψε την κατάσταση με τα γκολ των Καστόρη (50′) και Ρονάλντο (85′).

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στην εκπνοή του ημιχρόνου με γκολ του Μάρκου, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σάκη Σάσσαλου ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 50′ με πλασέ του Καστόρη, ενώ στο 85′ ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ με το σουτ του Ρονάλντο από το ύψος του πέναλτι.

Ατρόμητος (Διονύσης Σάσσαλος): Μανδάς, Πολίτης, Ρίζος, Βαγγέλης, Αθανασίου, Σάσσαλος, Ζούνης, Καστόρης, Ξενοπανάγος, Μπουρντένης, Κολλινιάτης. Έπαιξαν και οι: Ρονάλντο, Καλλιμούκος

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Αντωνόπουλος, Πλουμάτος, Κανελλάκης (64′ Μαντζουρανάκης) Λαζαρίδης, Καραβίδας, Πετούσης (64′ Κάτσικας) Μάρκου, Οικονομικός, Σταμάτης, Τσάνης (57′ Αυγέρης) Μπιλικαϊδης.