Από τον Ηρακλή στο Στρατώνι ο Καρακώστας

255

O Κώστας Καρακώστας συμφώνησε με την ομάδα του χρυσού στην Χαλκιδική. Φυσικά μιλάμε για το Στρατώνι! Eυχαριστεί δημόσια τον κύριο Ζήφκα για το διάστημα των δύο μηνών που συνεργάσθηκε στην προετοιμασία, την πρόταση που του έγινε, καθώς και όσες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον αρχηγό και βασικό τερματοφύλακα της Κ17 του Ηρακλή αφού ενηλικιώθηκε και ωρίμασε ποδοσφαιρικά κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά την ευτυχή κατάληξη της μετακίνησης του:

“Ευχαριστώ τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για το ενδιαφέρον του στο πρόσωπο του και χαίρομαι που ήμουν στα πλάνα τους, μιας και ίσως γίνει μελλοντικά ο νέος Ηρακλής..
Με κέρδισαν όμως ο προπονητής κ. Κεφαλάς και η διοίκηση του κ. Ζαγοράκη της ομάδας του Στρατωνίου, με την οργάνωση που έχουν και για το ότι με έχρισαν σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου της Χαλκιδικής για την άνοδο στην Γ Εθνική!

Ευχαριστώ όλες τις ομάδες για το ενδιαφέρον τους (όπως Βέροια Λαμία και Λάρισα) όμως φέτος δίνω πανελλήνιες και θέλω αφοσίωση για το πανεπιστήμιο. Συνάμα να ανδρωθώ, να γίνω σύγχρονος με Επαγγελματίες και να δουλέψω με παίκτες και ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό!
Θα επιστρέψω στον πραγματικό Ηρακλή μόλις είναι έτοιμος και μπροστά στο λαό του!!”

Εμείς από τον πλευρά μας του ευχόμαστε τα καλύτερα!