Ερμής Ηρακλείου: Ένταξη στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ για τις ακαδημίες

237
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου “ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ” επιλέχθηκε και εντάχθηκε από ΟΠΑΠ στο πρόγραμμα των σχετικά με την αξιοποίηση των ακαδημιών, μεταξύ εκατοντάδων αιτήσεων συμμετοχής από όλη την Ελλάδα.
Οπως ανακοινώθηκε από την ίδια την διοίκηση του “ΕΡΜΗ” η επιλογή αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε αθλητές και γονείς να ενημερωθούν για παιδαγωγικά, ψυχολογικά και διατροφικά θέματα από ειδικευμένο προσωπικό. Μια ευκαιρία δηλαδή που σε κάθε περίπτωση κρίνεται σημαντικότατη σε μια εποχή ελλιπούς πληροφόρησης..
Επίσης η ένταξη στα προγράμματα του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να συμμετέχουν σε τουρνουά ποδοσφαίρου με τις άλλες Ακαδημίες του ΟΠΑΠ και το κυριότερο να καλυφθούν ασφαλιστικά και να κερδίσουν εμπειρίες από το χώρο του αθλητισμού και του υγιούς ποδοσφαίρου.
Η διοίκηση του ΕΡΜΗ σημειώνει ακόμη ότι “μετά την επιλογή της Ακαδημίας στο φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα δημιουργεί πλέον την ευθύνη στον ΕΡΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για αφομοίωση και εναρμόνιση του με τις πρότυπες, σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους οργάνωσης και ανάπτυξης σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο“.