Η El Classico FC συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ

270

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου El Classico Fc στη Χαλκίδα, επιλέχθηκε μέσα από πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα, να συμμετέχει στο Πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Δελτίο Τύπου

“H ακαδημία ποδοσφαίρου El Classico FC, ιδρύθηκε το 2007 στη Χαλκίδα, με συνέπεια και σεβασμό στα οφέλη που δίνει ο αθλητισμός.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ:
“Στόχος μας η νίκη… του ευ αγωνίζεσθαι!
 
Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, o ΟΠΑΠ ΑΕ επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Για το λόγο αυτό, δημιούργησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 15.100 παιδιών και 450 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα.
 
Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος είναι μέλη των Τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και διατηρούν ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα και προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας.
 
Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου.
 
Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.
Γιατί η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ όλα.”