Θετική συμμετοχή του ΠΑΣ Φλώρινα στο UEFA Grassroots

290

Δελτίο Τύπου του ΠΑΣ Φλώρινα

“Δυναμική συμμετοχή του ΠΑΣ Φλώρινα στο UEFA Grassroots που διοργάνωσαν ΕΠΟ και η ΕΠΣ Φλώρινας στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο 23/9/2017.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος αθλητές από τις περισσότερες ακαδημίες της περιοχής. Με 30 ποδοσφαιριστές γεννημένους 2003-04 και 2005-06 πήρε μέρος η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα σε μία εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση που περιείχε καλωσόρισμα προς τα παιδιά από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Φλώρινας, ομιλίες από την ψυχολόγο Ρόζη Σιάκου και τον καταξιωμένο πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ηλία Σολάκη και μία σειρά 8 ποδοσφαιρικών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια είχαν ασκήσεις στόχου, πάσας, ταχύτητας, ποδοτέννις και φυσικά ελεύθερου ποδοσφαίρου στα οποία πέρασαν κυκλικά οι ομάδες που χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές με βάση κυρίως την ηλικία.

Η γιορτή κράτησε περίπου δύο ώρες με τους νεαρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσπαθώντας να πετύχουν όσο το δυνατόν καλύτερα σκορ στα παιχνίδια. Καλό είναι να γίνονται συχνά ανάλογες αθλητικές δράσεις που προάγουν τόσο τον πολιτισμό όσο και τον αθλητισμό από τους φορείς αλλά και από τα ίδια τα σωματεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε θα προβληθεί εκτεταμένα από τις ιστοσελίδες της ΕΠΟ και της UEFA.