Μεγάλη σημασία αποδίδει στις ακαδημίες της η Παναχαϊκή

114

Μεγάλο βάρος δίνει η Παναχαϊκή και ο Κώστας Κατσουράνης στις ακαδημίες της ομάδας και αυτός είναι ο λόγος που προσλήφθηκε ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και προπονητής των Κ20 και Κ17, ο Φώτης Παπαπαναγής, ένας από τους καλύτερους στο είδος του στην Ελλάδα που μέχρι πέρσι ήταν υπεύθυνος για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Η Παναχαϊκή πρόκειται να δώσει βάση στις ακαδημίες και να στρέψει το ενδιαφέρον της στο τοπικό ποδόσφαιρο, παίρνοντας από τις ερασιτεχνικές ομάδες διάφορα ταλέντα που υπάρχουν, προωθώντας τα στα φυτώρια της και δίνοντας τους την δυνατότητα να κάνουν καριέρα, αλλά και να αναδειχθούν φορώντας την «κοκκινόμαυρη» φανέλα.

Ο Κώστας Κατσουράνης, άλλωστε, το δήλωσε ξεκάθαρα. “Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να βγάλουμε παίκτες“, γνωρίζοντας προφανώς ότι μόνο έτσι το εγχείρημα της “Παναχαϊκής Συμμαχίας” μπορεί να αποδώσει καρπούς.

Εξάλλου, υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας παίκτες που έχουν το ταλέντο και που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα, τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο στο ενδεχόμενο μιας μεταγραφής. Παίκτες που πάρθηκαν από σωματεία της γύρω περιοχής όπως ο Μασούρας και ο Μουστακόπουλος ή που προωθήθηκαν από τη δεύτερη της ομάδα όπως ο Μαστραντωνάκης και ο Κωνσταντακόπουλος.

Ο Κώστας Κατσουράνης θα έχει την ευκαιρία μαζί με τον Φώτη Παπαπαναγή να αναλύσουν και να παρουσιάσουν το πλάνο λειτουργίας της ακαδημίας της Παναχαϊκής, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν την Τετάρτη στις 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.