Στενά τα χρονικά περιθώρια για Ηρακλή και Γ’ Εθνική

304

Όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν,οι άνθρωποι του Ηρακλή πρέπει να αποφασίσουν, εάν τελικά η ομάδα θα παίξει στην Γ Εθνική, καθώς οι διαδικασίες έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ και αν θέλουν η ομάδα να συμμετάσχει στη κατηγόρια μια είναι η επιλογή. Νανα αποσταλούν οι καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών για να εκδοθούν δελτία, το αργότερη μέχρι την Παρασκευή.

Στις τάξεις των «κυανόλευκων» γίνεται ύστατη προσπάθεια για πλήρες ρόστερ, διότι απαιτούνται 17 δελτία και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ με ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν πέρσι στην κ20 και την κ17 για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός δελτίων. Πάντως μέχρι τέλος Οκτωβρίου ο Ηρακλης έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές, συνεπώς εφόσον καταφέρει να συμμετάσχει στη Γ΄ εθνική έχει χρόνο να δυναμώσει.

Φυσικά για το πως θα κινηθούν τελικά στον Ηρακλή και τι θα αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδα θα ξεκαθαρίσουν όλα σήμερα (27/9) όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση και εκεί θα αναλυθούν τα δεδομένα και θα παρθεί η τελική απόφαση.