Θαυμασμός σε Κόντε από Σιμεόνε

138

Το να ακούς τον Ντιέγκο Σιμεόνε να δηλώνει πως ο Κόντε είναι καλύτερος από εκείνον, δεν είναι ένα περιστατικό που περνάει απαρατήρητο.

Κι όμως, ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι, “υποκλίθηκε” στο έργο και τις ικανότητες του προπονητή της Τσέλσι: «Η Τσέλσι είναι πολύ διαφορετική από το 2014. Είμαι πολύ μεγάλος θαυμαστής της διότι δουλεύουν συλλογικά με ισορροπία, με αποτέλεσμα πέρυσι να κατακτήσουν τον τίτλο με τον τρόπο που το έκαναν. Είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος με έναν προπονητή που έχει την ικανότητα να τους λέει τι ακριβώς θέλει. Θα είναι ένα δύσκολο αλλά πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε για τυχόν ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού των δυο ομάδων, ο Αργεντινός προπονητής απάντησε: «Πολλές ομάδες ψάχνουν διαφορετικούς τρόπους ώστε να φτάσουν στη νίκη. Στην περίπτωση της Τσέλσι με τον Κόντε δεν συμβαίνει αυτό, δεν είναι σαν εμάς. Πάντα έπαιζε με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο δουλειάς, αλλά δεν είναι σαν εμάς και αυτό διότι ο Κόντε έπαιζε και προπονεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στις προηγούμενες ομάδες του, τη Σιένα και τη Γιουβέντους».

Τέλος όταν του ζητήθηκε να διαλέξει για το ποιος προπονητής είναι καλύτερος, ο ίδιος ή ο Κόντε, ο Σιμεόνε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: «Ο Κόντε».

Βέβαια, όλα αυτά πριν την ήττα από την ομάδα του Λονδίνου με 1-2 με το γκολ του Μπατσουαγί στις καθυστερήσεις..