Πιέρος: “Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για εμάς.”

184

Ο 24 χρονος πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου,  μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και την παρουσία του στην Κοπεγχάγη από φέτος το καλοκαίρι, έχοντας πετύχει ήδη έξι γκολ.

Στην ερώτηση για το κλίμα που επικρατεί στην εθνική ομάδα της Κύπρου, αλλά και πως βλέπουν οι Κύπριοι διεθνείς το παιχνίδι με την Ελλάδα, απάντησε:

“Το κλίμα της Εθνικής είναι πάρα πολύ καλό. Πάμε για τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όπως έχουν και αυτοί πιθανότητες πρόκρισης, έχουμε και εμείς, και θα τις κυνηγήσουμε ως το τέλος. Όσο είμαστε μαθηματικά θα το πιστεύουμε και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Δεν σημαίνει τίποτα όταν παίζουμε με την Ελλάδα. Θα παίξουμε για τη χώρα μας. Όποιες πιθανότητες και να έχουμε, εμείς θα τις κυνηγήσουμε.”

Εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για τις προοπτικές που έχει η εθνική ομάδα της Κύπρου τονίζοντας πως:

“Πιστεύω ότι αν χτίσουμε μια καλή Εθνική, η πρόκριση στο Γιούρο θα είναι πάρα πολύ κοντά.”

 Ενώ επίσης αισιόδοξος αλλά και συγχρόνως συγκρατημένος μίλησε για την παρουσία του στην Δανία:

“Η Κοπεγχάγη είναι μια νέα ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά βρήκαμε τον τρόπο παιχνιδιού και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Τον πρώτο μήνα δεν είχα ξεκινήσει καλά. Μου δόθηκε χρόνος και έδειξα περισσότερα πράγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος. “