Παρουσίασε το πρόγραμμα ακαδημιών η Ομόνοια

307

Παρουσιάσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, σχετικά με το όραμα, την αποστολή και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει με τον Δανό Γέσπερ Φρέντμπεργκ. Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, όμως ο πήχης βρίσκεται πολύ ψηλά για την φετινή χρονιά.

Με λίγα λόγια, αναλύθηκε η οργανωτική δομή της Ακαδημίας, στην οποία, σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο, προστέθηκαν επιπλέον έντεκα επιστημονικοί συνεργάτες. Παρουσιάστηκε, επίσης, το πολυσέλιδο Εγχειρίδιο της Ακαδημίας, ενώ η κινησιολόγος της Ακαδημίας, Ελένη Θεοδώρου, παρέθεσε εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με την πρόληψη τραυματισμών.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ανάμεσα σε άλλα, σημείωσε:

“ Επιδίωξή μας είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να καταστεί πρωτοπόρος στην Κύπρο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ένα πετυχημένο μοντέλο, μέσω της ποιότητας του παιχνιδιού μας, της εξέλιξης των ταλέντων μας, της πρωτοποριακής και σύγχρονης διοίκησης ποδοσφαίρου, αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, η οποία διαδίδεται συνεχώς μέσω των οπαδών μας”.