Μακελελέ:”Ο Κασεμίρο μου θυμίζει εμένα”

390

Τον… διάδοχο του φαίνεται πως βρήκε ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος με δηλώσεις του στη «Marca» τόνισε πως ο Κασεμίρο του θυμίζει τον εαυτό του όταν έπαιζε.

«Ο Κασεμίρο παίζει πολύ καλά. Ξέρει τη θέση στην οποία αγωνίζεται αρκετά και το κάνει να φαίνεται εύκολο με την ποιότητα που έχει και με σκληρή δουλειά» είπε στην ισπανική εφημερίδα ο επί τρία χρόνια μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και συμπλήρωσε:

«Μου θυμίζει εμένα. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι απλά έτρεχα και μάρκαρα, αλλά τεχνικά πρέπει να ξέρεις που και πώς να παίζεις. Ο Κασεμίρο είναι πολύ έξυπνος και τοποθετείται σωστά στο γήπεδο. Μπορεί να πετύχει και γκολ επειδή ανεβαίνει στην επίθεση. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό με τους παίκτες που είχαμε μπροστά”

Παρόλα αυτά, ο Μακελελέ δεν παρέλειψε να ρίξει το «καρφί» του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως ο σεβασμός που λαμβάνει ο Βραζιλιάνος μέσος κάνοντας τη «βρώμικη» δουλεία είναι περισσότερος από αυτόν που λάμβανε κάποιος την περίοδο που έπαιζε ο Γάλλος αμυντικός μέσος.

«Φαίνεται πως τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμάει περισσότερο τη βρώμικη δουλειά που κάνει ένας μέσος σε σχέση με την εποχή που έπαιζα εγώ. Για τον Κασεμίρο το πιο σημαντικό είναι ότι οι συμπαίκτες του αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα της δουλειάς του. Αυτό είναι το τρόπαιο του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βοηθός προπονητής της Σουόνσι ο οποίος διέπρεψε σε Λονδίνο(Τσέλσι), Παρίσι και Μαδρίτη στην μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα.