Μαγκντί Ντολμπά: «Τα… μάτια του ΠΑΟΚ στην Αφρική»

707

Συνεργασία με τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα επιθυμεί να πετύχει ο Μαγκντί Τολμπά. Ο Αιγύπτιος πρώην άσος του Δικεφάλου, ο οποίος ζει στο Κάιρο τα τελευταία χρόνια, ασχολείται ενεργά με ακαδημίες ποδοσφαίρου και την πρόοδο των νεαρών παικτών, ορισμένοι από τους οποίους μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μαγκντί δεν έκρυψε μάλιστα την επιθυμία του, μιλώντας στη «Μ» να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ και να αποτελέσει τον βασικό εκπρόσωπο του συλλόγου στην Βόρειο Αφρική (και όχι μόνο) για να εντοπίζει ταλέντα.

Μάλιστα τόνισε με νόημα: «Τόσο στην Αίγυπτο, όσο και σε άλλες χώρες, υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές σε μικρές ηλικίες, οι οποίοι μπορούν να εξελιχθούν και να κάνουν σπουδαία καριέρα στο μέλλον. Εχω ασχοληθεί με μικρά παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει αναπτύξει πολλές ακαδημίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Γιατί ορισμένοι από τους νέους παίκτες, μπορούν να εξελιχθούν. Μπορώ κάλλιστα να γίνω τα «μάτια και τα αυτιά» του ΠΑΟΚ σε αυτή την μεγάλη περιοχή.
Βλέπετε, υπάρχουν πολλοί παίκτες από την Αφρική, οι οποίοι συνεχίζουν την καριέρα τους στην Γαλλία, την Αγγλία και σε άλλες χώρες.
Ο ΠΑΟΚ αν τους πάρει σε μικρή ηλικία θα μπορέσει να τους αξιοποιήσει. Θα κάνω σύντομα μία συζήτηση με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να βρούμε μία προοπτική συνεργασίας. Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ να μην  αξιοποιεί παίκτες οι οποίοι μπορούν στο μέλλον να κάνουν την διαφορά».