Δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης ο Δημητριάδης

293

Ο Τάσος Δημητριάδης θα πάει δανεικός για τρεις μήνες από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τον Ιανουάριο θα ψάξει ομάδα πρώτης κατηγορίας σε Ελλάδα ή Κύπρο.

Την προσπάθεια της ΑΕ Καραϊσκάκης στο πρωτάθλημα της Football League θα ενισχύσει ο Τάσος Δημητριάδης.

Ο 20χρονος μέσος του ΠΑΟΚ (γενν. 27/2/1997), θα πάει δανεικός για περίπου τρεις μήνες στην ομάδα της Άρτας, καθώς η συμφωνία που έχει κάνει με τον ΠΑΟΚ είναι τον Ιανουάριο να ψάξουν από κοινού ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα ή την Κύπρο.

Ήδη έχει γίνει το σχετικό αίτημα για τον δανεισμό στην ΕΠΟ και μέχρι το βράδυ αναμένεται να εγκριθεί.

Ο Τάσος Δημητριάδης αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Σλοβακία και πιο συγκεκριμένα στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσ. Να θυμίσουμε ότι η πορεία του 20χρονου μέσου, ξεκίνησε στον Αχιλλέα Τριανδρίας, σε ηλικία επτά ετών.
Ο Ηρακλής που εκείνη την περίοδο έκανε πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομών, ξεχώρισε το ταλέντο του και τον ενέταξε στο δυναμικό του. Πολύ γρήγορα, ο Τάσος Δημητριάδης, δικαίωσε τους «κυανόλευκους» για την επιλογή τους και τον Νοέμβριο του 2011, ήρθε η στιγμή που άλλα παιδιά της ηλικίας του – ίσως – να ονειρεύονταν για πάντα. Δέχτηκε την πρόσκληση της Λίβερπουλ για να συμμετάσχει σε ένα καμπ των ακαδημιών της.
Την πρόταση την έκανε ο Χοσέ Σεγούρα που κατά το παρελθόν είχε θητεύσει σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο 14χρονος τότε Δημητριάδης, ταξίδεψε για την πόλη της Αγγλίας, εκεί όπου έμεινε για διάστημα μίας εβδομάδας. Τελικώς, αν και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν εξαιρετικές δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο.
Αμεσα, η Σάλκε ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν, ενώ έκανε και κάποιες προπονήσεις με την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, όμως και στις δύο αυτές περιπτώσεις η κατάληξη ήταν η ίδια, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά όχι και στον Ηρακλή (σ.σ. ήταν η χρονιά που οι «κυανόλευκοι» είχαν υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική), όπου ανήκε, με τον παίκτη να καταλήγει στον ΠΑΟΚ.

Η κουβέντα που άνοιξε γύρω από το όνομά του μεγάλη, κυρίως για τον τρόπο που αποδεσμεύτηκε από τον Ηρακλή. Στο δελτίο της ελευθέρας του, η υπογραφή που υπήρχε ήταν από τον -τότε- πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλής, Γιάννη Μαυροκορίδη. Κάπου εκεί ξεκίνησε και η κόντρα ανάμεσα στα δύο σωματεία, με τον κ. Μαυροκορίδη να υποστηρίζει πως η υπογραφή του ήταν πλαστή, υποβάλλοντας την παραίτησή του λόγω της έντονης αμφισβήτησης που υπήρξε προς το πρόσωπό του, από τον κόσμο του Ηρακλή, που ποτέ δεν πείστηκε για τα λεγόμενά του.

Οι «σκιές» γύρω από την ιστορία αυτή ποτέ δεν έφυγαν, με τους ανθρώπους που παρέμειναν στον ΓΣ, να στέλνουν εξώδικα στον ΠΑΟΚ, στην ΕΠΣΜ, αλλά και στην οικογένεια και τον μάνατζερ του παίκτη με στόχο να ακυρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, αλλά και να τιμωρηθούν όσοι παρανόμησαν στην υπόθεση αυτή…

Πλέον, ο πολλά υποσχόμενος νεαρός, θα κληθεί να αποδείξει εκ νέου το ταλέντο του στην Αρτα, ενώ στη συνέχεια θα αναζητήσει εκ νέου τη θέση του στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας…