Πίσπας: “Συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο”

388

O 19χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πίσπας, μίλησε στην κάμερα της “NOVA” για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/10) με τη Λαμία και τα αγωνιστικά προβλήματα του “τριφυλλιού”.

Ο νεαρός, τόνισε πως θα πρέπει οι παίκτες του “Παναθηναϊκού” να μην σκέφτονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά να παραμένουν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός επιθετικός:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ:

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια και καλή ψυχολογία για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν”.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός:

“Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα προβλήματα του συλλόγου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά θέματα και στο στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και εμείς οι παίκτες, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από το αγωνιστικό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και στις προπονήσεις και να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από αυτά”.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα σε εκτός έδρας αγώνες:

“Δεν υπάρχει εξήγηση. Είναι θέμα ψυχολογίας και κάπου πρέπει να κάνουμε την αρχή. Πιστεύω ότι αυτή η αρχή θα γίνει στη Λαμία και θα ακολουθήσει μια καλή συνέχεια”.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

“Η Λαμία είναι καλή ομάδα και την περιμένω “κλειστή” και “σφικτή” στην άμυνα. Εμείς θα βρούμε τον τρόπο για να διασπάσουμε την άμυνα της και να κερδίσουμε”.

Για τη δεύτερη επαγγελματική σεζόν του στον Παναθηναϊκό:

“Φυσικά και υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις για μένα, προκειμένου να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά και να βελτιώνομαι, να έχω υπομονή και να δουλεύω σκληρά και καλά σε καθημερινή βάση”.