Δύσκολες ώρες για τον Βούζα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού

417

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό, το -9 από την κορυφή, οι τρείς ήττες που έχει σημειώσει μέσα σε οκτώ αγωνιστικές στη Super League σε συνδυασμό με την κακή παρουσία στην Ευρώπη της ομάδας Νέων, έχει επιφέρει έντονο προβληματισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πέρα από την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό, παρά την εξαιρετική περσινή του πορεία, έχει μείνει στους 13 πόντους σε 8 αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα Κ20 και στους -9 από την κορυφή. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος με 22 βαθμούς, με τον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων.

Αυτή η ήττα από τον «αιώνιο», έφερε μεγάλο και έντονο προβληματισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι επί εποχής του Βασίλη Βούζα στον πάγκο της ομάδας Νέων και πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νίκες και μόνο δύο ήττες.

Δεν αποκλείεται η πιθανότητα να προκύψουν άμεσα αλλαγές στην ηγεσία της ερυθρόλευκης Κ20, με το θέμα «Βούζα», σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει μπει στο «τραπέζι» και να υπάρξουν εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.