Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Scouting Camp στην Κομοτηνή!

118

Ανίχνευση ταλέντων πραγματοποιήθηκε στη Θράκη το διήμερο  13-14 Νοεμβρίου από τον Ολυμπιακό!  Στο “Scouting Camp” συμμετείχαν 102 παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2005 και τα στελέχη του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ανιχνεύσουν ταλέντα στην Θράκη αλλά και στη Μακεδονία.

Στο δοκιμαστικό της Ακαδημίας των ερυθρολεύκων, που “φιλοξενήθηκε” στις εγκαταστάσεις της Σχολής του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή, συμμετείχαν παιδιά από την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Δράμα και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος. Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αξιολόγησε αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού την οποία αποτέλεσαν, ο Διευθυντής κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο επικεφαλής scouting κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Τοπολιάτης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα και οι προπονητές κ. Τάσος Πάντος, κ. Σωκράτης Κοψαχείλης και κ. Χρήστος Σκαλτσάς.

Στο “Scouting Camp” έδωσε το παρών και ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος ο οποίος μαζί με τον επικεφαλής της Σχολής Κομοτηνής κ. Βασιλειάδη και τον κ. Κωνσταντινίδη φρόντισαν για την άρτια οργάνωση του δοκιμαστικού.

Τα παιδιά που ξεχώρισαν από το δοκιμαστικό θα ειδοποιηθούν άμεσα και θα περάσουν και νέο δοκιμαστικό στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Το επόμενο “Scouting Camp” θα “φιλοξενηθεί’ στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.