Στην Ισπανία ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Μπαβέλης!

823

Το όνειρο του ζει, ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μπαβέλης, ο οποίος από τη αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν αγωνίζεται στην Ισπανία.

O 18χρόνος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που κατά το παρελθόν συμμετείχε στις Ακαδημίες της ΠΑΕ Αρης, της ΠΑΕ Hρακλής και των τμημάτων Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας συνεχίζει την προσπάθεια του στη Montanesa ομάδα Δ´Εθνικής της Ισπανίας με έδρα τη Βαρκελώνη!
Ο ίδιος δηλώνει εξαιρετικά ικανοποιημένος από την επιλογή του να αφήσει τα πάτρια εδάφη και να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία στην Ιβηρική! Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος κατά το παρελθόν έχει τροφοδοτήσει με παίκτες την εκλεκτική Μπαρτσελόνα, όπως επίσης κι άλλες αντίστοιχου βεληνεκούς ομάδες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, αν και γεννημένος μόλις στις 11 Ιουνίου 1999 ήξερε πολύ καλά τί θέλει από το άθλημα.  Ετσι, με τη συνδρομή της Group Soccer και μετά από δοκιμαστικά που κλήθηκε να κάνει στην Ισπανία, έπεισε τους προπονητές της Μοντανέσα για τις ικανότητές του, οι οποίοι με τη σειρά τους επένδυσαν στο ταλέντο και τον εμπιστεύτηκαν για μια θέση στο πολυεθνικό και άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ.

Ο Ανδρέας Μπαβέλης έχει ήδη να αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος αποτελώντας πλέον έναν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του.