Στην ΕΠΣ Καβάλας διεξάγονται δύο πρωταθλήματα

276

Η Πολιτιστική Αθλητική Ποδοσφαιρική Κίνηση κατηγορεί τους παράγοντες της ΕΠΣ Καβάλας ότι εκμεταλλεύονται τις θέσεις που κατέχουν στην Ένωση για να αυτοπροβάλλονται  και για να ανέλθουν πολιτικά. Ειδικότερα στην καινούργια αυτή ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Διαβάζοντας κάθε μέρα τις αθλητικές σελίδες των εφημερίδων και του ηλεκτρονικού τύπου αντιλαμβανόμαστε ότι ουσιαστικά διεξάγονται δύο πρωταθλήματα. Το ένα έχει πρωταγωνιστές τα σωματεία με τους ποδοσφαιριστές τους στις τρεις κατηγορίες των πρωταθλημάτων. Πρωταθλήματα ανταγωνιστικά με αμείωτο ενδιαφέρον σε κάθε αγωνιστική. Πρωταθλήματα τα οποία είχαμε οραματιστεί και χτίσει με μέθοδο και υπομονή για να δημιουργήσουμε αυτό που ήθελε ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος παράγοντας και φίλαθλος

Παράλληλα διεξάγεται ένα άλλο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστές τους συμβούλους της ΕΠΣ Καβάλας. Ένα πρωτάθλημα εντυπώσεων,  ατομικής προβολής, ιδιοτέλειας και υποκρισίας. Σε καθημερινή βάση φροντίζουν να είναι στην επικαιρότητα για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες αφού οι περισσότεροι θα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να ανέλθουν πολιτικά. Χώρισαν τα σωματεία της Ένωσής μας σε δήμους κάνοντας τέσσερις εκδηλώσεις κοπής πίτας, μόνο και μόνο για να έχουν περισσότερες εμφανίσεις στο τύπο και ενώ οι πολιτικοί καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από τους παράγοντες  ποδοσφαιρικών  σωματείων. Χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της ΕΠΣ ως περιοδικό ποικίλης ύλης.Χρησιμοποιούν και τα τμήματα υποδομής ακόμη, τα εκπαιδευτικά τουρνουά που πρώτοι εμείς καθιερώσαμε για να βγούνε φωτογραφίες οι ίδιοι βραβεύοντας πολιτικά πρόσωπα. Μέχρι το τέλος της σύντομης θητείας τους θα έχουν βραβεύσει και τα σημαιάκια των γηπέδων μην έχοντας τι άλλο. Όποιος παράγοντας  τολμάει να τους αμφισβητήσει τον αναγκάζουν σε επιστολές υποταγής συντάσσοντας την μάλιστα οι ίδιοι.

Βγαίνουν φωτογραφίες στις ταβέρνες τραπεζώνοντας φίλους τους και δημοσιογράφους και σε σουίτες γηπέδων επιβαρύνοντας οικονομικά την  Ένωση ,  την ίδια ώρα που τα σωματεία που πρέπει να ταξιδέψουν στη Θάσο για να αγωνιστούν κάνουν έρανο στα καφενεία γιατί δε μπορούν να καλύψουν τα έξοδά τους. Τι έγινε άραγε ο οικονομικός παράδεισος που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά; Εξευτελίζουν την ιδέα του ποδοσφαίρου και του αθλητικού ιδεώδους στο βωμό του συντεχνιακού τους κέρδους. Ο καθένας μας καλείτε να διαλέξει πιο πρωτάθλημα θα παρακολουθήσει. Εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα το πρώτο. Είμαστε σίγουροι όμως, πως θέλουμε δε θέλουμε θα βιώσουμε και το δεύτερο. Κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε. Καλή δύναμη.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στους  παράγοντες και τους διαιτητές μας που σ’ αυτό το πολύ δύσκολο κλίμα καταβάλουν προσπάθεια και κρατάνε τα πρωταθλήματα σε υψηλό επίπεδο».