Στο στόχαστρο της Μίλαν ο 18χρονος Γκονζάλο Μαρόνι

352

Η Μίλαν πραγματοποιεί και φέτος μια απογοητευτική χρονιά, αλλά δεν σταματάει να ψάχνει νέα ταλέντα. ‘Ένα από αυτά είναι και ο 18χρονος Αργεντινός που πολλοί τον αποκαλούν ”νέο Ντιμπάλα”.

Ο Μαρόνι είναι γεννημένος στις 18/03/1999 και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού ή λίγο πιο πίσω ως δεκάρι.

Ένα κοινό στοιχείο με τον  σταρ της Γιουβέντους είναι οτι ξεκίνησαν να παίζουν ποδόσφαιρο απο την ίδια ακαδημία αυτή της Κόρντομπα. Τον Ιανουάριο  του 2016 η Μπόκα Τζούνιορς τον αγόρασε απο τηνΚόρντομπα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

Για τον  Γκονζάλο Μαρόνι υπάρχει ενδιαφέρον απο ομάδες τις Ευρώπης, ωστόσο η Μίλαν έχει δείξει τη μεγαλύτερη διάθεση για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με το  SportMediaset οι ”Ροσονέρι” στην συζήτηση που είχαν με την Μπόκα Τζούνιορς για την πώληση του Γκουστάβο Γκόμες ζήτησαν να μάθουν ορισμένα πράγματα για τον 18χρονο επιθετικό.

Το προηγούμενο καλοκαίρι οι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν ξόδεψαν αλόγιστα χρήματα και δεν είδαν κάποια πρόοδο στην εικόνα της ομάδας. Τώρα φαίνεται να θέλουν να επενδύσουν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν εξέλιξη. Αν θα πετύχουν θα το κρίνει η πάροδος του χρόνου.