Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Αλσίνα

427

Ο Ντάνι Αλσίνα, αφού παρακολούθησε τον τρόπο δουλειάς των ακαδημιών του για έξι μήνες σχεδόν, κατέθεσε στον Λούμπος Μίχελ πλήρη έκθεση με τις εισηγήσεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε πρόσωπα αλλά και στον τρόπο δουλειάς.

Οι αλλαγές αυτές έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται αισθητές, καθώς ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τρεις προπονητές των Ακαδημιών ότι θα λυθεί η συνεργασία τους. Πρόκειται για το δίδυμο της Κ17, Άγγελο Ζαχόπουλο και Κωνσταντίνο Καζάνα, καθώς και τον Αλέξη Τασούλη που ήταν προπονητής της Κ11.

Ωστόσο, προχώρησε στην πρόσληψη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη ως προπονητή της Κ17 και του Δημήτρη Ορφανού (γιου του παλαίμαχου άσου, Κώστα Ορφανού) ως κόουτς της Κ16.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και οι βοηθοί τους, ενώ μένει να αποφασιστεί ποιος θα είναι αντικαταστάτης του Τασούλη στην Κ11, εκεί που βοηθός παραμένει ο αδερφός του Ευθύμη Κουλούρη, Σπύρος.

Αλλαγές, επίσης, αναμένονται και στον τρόπο δουλειάς των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με στόχο την  παραγωγή παικτών που θα έχουν όλες τις προδιαγραφές να παίξουν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Το γεγονός αυτό αποτελεί και το λόγο που προσλήφθηκε ο Ντάνι Αλσίνα (με παρελθόν από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα), καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαγνώσει ότι γίνονται αρκετά παιδιά επαγγελματίες, χωρίς όμως ο ΠΑΟΚ να έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια κάποιο μεγάλο ταλέντο στην πρώτη ομάδα.

Photo Credits: paokfc.gr