“Αυτό είναι το μυστικό του Μαυροπάνου”

399

Ο Βαλάντης Κοζορώνης συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σκωτία και στη Χάμιλτον, αποτελώντας μια προσωπικότητα που γνωρίζει καλά τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο που μετακόμισε στην Άρσεναλ, καθώς υπήρξαν μαζί στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 25χρονος Έλληνας μέσος παραχώρησε δηλώσεις στο “gazzeta.gr” και μίλησε για το πως έφτασε ο τέως του συμπαίκτης στην ομάδα των “Κανονιέριδων” και για το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας που τον οδηγεί.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

“Για μένα το πλέον σημαντικό είναι η πίστη του στις δυνάμεις του και τα μεγάλα του προσόντα και το πόσο ταπεινός και αφοσιωμένος είναι σε αυτό που κάνει. Αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Όσο θυμάμαι τον Ντίνο έτσι ήταν”. 

Συνέχισε, λέγοντας:

“Μπορώ να σας πω με σιγουριά το πόσο καλός αθλητής και σωστός επαγγελματίας και με ταπεινότητα είναι. Είναι ένα παιδί που βάζει κάτω το κεφάλι και δουλεύει και δουλεύει καλά και πολύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και φάνηκε και στην μεταγραφή του. Έχει πολύ ταλέντο. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο και του αξίζει να βρίσκεται εκεί που πήγε στην Άρσεναλ. Άξιζε αυτήν την μεταγραφή. Θεωρώ πως μπορεί και ακόμα περισσότερα και ψηλότερα με βάση τα όσα έχω δει από εκείνον και ξέρω”.