Δημιουργία επιτροπής εργασίας σχεδιάζει η ΕΠΣΜ

309

Σύμφωνα με το συμβούλιο της ΕΠΣΜ που έγινε την Τετάρτη (24/1) θα γίνει μια προσπάθεια συγκρότησης επιτροπής εργασίας, η οποία θα συγκεντρώνει χρήσιμα στοιχεία που θα έχουν σχέση με τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Η εν λόγω επιτροπή θα καταθέσει στο συμβούλιο την πρόταση της για την υποχρεωτική συμμετοχή παικτών σε όλες τις κατηγορίες, ενώ η εφαρμογή του μέτρου θα αρχίσει από το νέο έτος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου θα γίνουν διάλογοι και ανταλλαγή απόψεων έτσι ώστε να μην υπάρχουν τυχόν προβλήματα.

Επίσης, η ΕΠΣΜ οδηγείται σε αυτή την απόφαση προκειμένου να μην χαθούν από το ποδόσφαιρο τα παιδιά που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιδικά πρωταθλήματα.

Ακόμη, για να δοθεί η κατεύθυνση στους παράγοντες να καλλιεργούν τμήματα υποδομής και να αξιοποιούν τα παιδιά αυτά, αποφεύγοντας να ξοδεύουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές.

Επιπλέον, η επιτροπή αυτή θα καταθέσει και την πρόταση της για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων υποδομών και την διεξαγωγή μίνι τουρνουά-πρωταθλημάτων, στα οποία θα μετέχουν οι δεύτερες ομάδες όλων των κατηγοριών και αυτές που για διάφορους λόγους δεν δηλώνουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Ανδρών.

Τέλος, αυτά τα μίνι τουρνουά θα διεξάγονται σε συγκεκριμένους μήνες της αγωνιστικής περιόδου.