Επαγγελματίες πλέον τρία παιδιά του Ολυμπιακού

326

Σημαντική η σημερινή μέρα για τρία παιδιά του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Νικοπολίδης (γιος του Αντώνη Νικοπολίδη), ο Αναστάσιος Μπουσκουϊδης και ο Νικήτας Νικόλης υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά τους συμβόλαια, με τους ερυθρολεύκους να τους επιβραβεύουν για τη διαρκή πρόοδο που παρουσιάζουν στις ακαδημίες.

Ο Νικοπολίδης είναι  τερματοφύλακας, ο Μποσκουϊδης στόπερ και αμυντικό χαφ, ενώ ο Νικόλης είναι αριστερό μπακ και αποτελεί τον πρώτο  ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που γεννήθηκε το 2002 και γίνεται επαγγελματίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την υπογραφή τριών νέων επαγγελματικών συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-20 και Κ-17.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει στην ακαδημία του και να αξιοποιεί το έμψυχο υλικό της με στόχο την προώθηση του στην πρώτη ομάδα του συλλόγου μας.

Το απόγευμα της Πέμπτης υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Νικοπολίδης, Αναστάσιος Μποσκουϊδης και Νικήτας Νικόλης.”

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Παύλου, ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων δήλωσε:

“Σήμερα είναι μια καλή ημέρα γιατί άλλα τρία παιδιά από την ακαδημία έγιναν επαγγελματίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αισθανόμαστε, μέσω της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία, ότι επιβραβεύονται τα παιδιά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας που φυσικά είναι και η στελέχωση της πρώτης ομάδας. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σ’ αυτό το κατώφλι και θα αξιολογηθούν το καλοκαίρι αλλά και στο απώτερο μέλλον.”

Οι νέοι επαγγελματίες

Νικοπολίδης Γιάννης: Γεννήθηκε στις 8/12/2000 και είναι γιος του πρώην διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη. Παίζει και αυτός στη θέση του τερματοφύλακα. Είναι μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού από το 2014 και φέτος είναι μέλος της Κ-20. Την περίοδο 2016-17 κατέκτησε με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη το πρωτάθλημα Super League Κ-17.

nikopolidis

Μποσκουϊδης Αναστάσιος: Γεννήθηκε στις 28/2/2001. Παίζει ως στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ. Είναι μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού από το 2014 και τον Απρίλιο του 2015 κατέκτησε στα Γιάννενα το πρωτάθλημα Super League Κ-15. Το 2017 στην Τρίπολη κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League Κ-17. Φέτος είναι μέλος της Κ-17.

mposkouidis

Νικόλης Νικήτας: Γεννήθηκε στις 16/6/2002 και είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του 2002 που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται ως αμυντικός (αριστερό μπακ). Έκλει την καταγωγή του από την Ρόδο και διαμένει στους ξενώνες του προπονητικού κέντρου Ρέντη. Είναι στην ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2016.

nikolis