ΕΠΟ: «Πάσα στα θρανία»

518

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για ακόμα μια φορά, τον Ιανουάριο πραγματοποίησε επισκέψεις σε 8 Δημοτικά Σχολεία της χώρας στα πλαίσια του προγράμματος «Πάσα στα θρανία», με το οποίο προάγει τα οφέλη και τις αξίες του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ,  πάνω από 500 μαθητές από το 11o Δημ. Σχ. Γαλατσίου, το Δημ. Σχ. Αρχαίας Επιδαύρου, το Δημ. Σχ. Καλλονής Τροιζηνίας, το Δημ. Σχ. Γαλατά, το 54ο Δημ. Σχ. Πειραιά, το 20ό Δημ. Σχ. Ιλίου, το 6ο Δημ. Σχ. Αργυρούπολης και το 4ο Δημ. Σχ. Ερμούπολης Σύρου υποδέχθηκαν, μαζί με τους δασκάλους τους, εκπροσώπους της Ε.Π.Ο. και πρωταθλητές Ευρώπης 2004, εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για το άθλημα και την αγάπη τους για τους πρώην διεθνείς.

Επίσης, στο πρόγραμμα συμμετείχαν ο Πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης, ο συμπαίκτης του στην Εθνική του 2004 Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ε.Π.Ο. Μπάμπης Ζελενίτσας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής κι εκπαιδευτής Μιχάλης Ιορδανίδης.

Τέλος, είναι σημαντική αναφορά η επίσκεψη των υποψήφιων προπονητών της Σχολής UEFA C που λειτουργεί στη Σύρο και ειδικότερα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης.