Ολοκληρώθηκε το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο των Ακαδημιών της ΑΕΚ

353

Στο Προπονητικό Κέντρο Σπάτων πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το δεύτερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις συνεργαζόμενες ομάδες του Δικτύου των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Το Σεμινάριο έγινε το διήμερο 20 και 21 Ιανουαρίου, και το παρόν έδωσαν στελέχη και προπονητές των συνεργαζόμενων ομάδων από όλη τη χώρα.

Στο σεμινάριο παρατέθηκαν εκπαιδευτικά θέματα με βάση τον Ετήσιο Εκπαιδευτικό Προγραμματισμό που έχει εκπονηθεί για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Η έναρξη του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου περιλάμβανε καλωσόρισμα και χαιρετισμό στους προπονητές των ομάδων από τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας της ΑΕΚ κ. Άκη Ζήκο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και ανάλυση των Εκπαιδευτικών θεμάτων.

Τα θέματα παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Σαμαρά, τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών, τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό της ακαδημίας της ΑΕΚ. Για την καλύτερη πληροφόρηση των προπονητών των συνεργαζόμενων ομάδων του Δικτύου, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές επιδείξεις από αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας.