Στη λίστα του Μίχαελ Σκίμπε οι Λημνιός και Γαλανόπουλος

419

Εν όψει των επόμενων κλήσεών του για την εθνική ομάδα, ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται να έχει κατά νου τους δύο νεαρούς άσσους των δύο “δικεφάλων”.

Ο Δημήτρης Λημνιός και ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού, όσο και του τεχνικού Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος σκέφτεται να συμπεριλάβει στις κλήσεις του νέους παίχτες, ο οποίοι θα αντικαταστήσουν ορισμένους ηλικιακά μεγαλύτερους.
Δύο από του παίχτες αντικαταστάτες των παλιότερων φαίνεται να είναι οι νεαροί Λημνιός και Γαλανόπουλος, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του Σκίμπε.

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι γεννημένος στις 27 Μαΐου 1998 και αγωνίζεται ως επιθετικός στον ΠΑΟΚ. Συνολικά αυτή τη σεζόν έχει 20 εμφανίσεις με τον “δικέφαλο του Βορρά” και 1 γκολ. Αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας από την περσινή σεζόν (2016-2017), ενώ οι εξαιρετικές εμφανίσεις του έχουν τραβήξει τα βλέμματα των “μεγάλων” της Super League. Ο νεαρός επιθετικός έχει περάσει από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες των Μικρών Εθνικών Ομάδων και ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται να επιθυμεί να του προσφέρει την ευκαιρία να φορέσει την φανέλα και της μεγάλης ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, γεννηθείς στις 28 Δεκεμβρίου 1997, αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ ως μέσος. Βρίσκεται στην ομάδα της ΑΕΚ από το 2015, Κ20 της ίδιας ομάδας. Την προηγούμενη σεζόν (2016-2017), είχε 27 εμφανίσεις και 3 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στην φετινή σεζόν 2017-2018 είναι μέσα στις βασικές επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς αποτελεί σημαντική ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ένωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ξεχωρίσει τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, και αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωσή του για την ένταξή τους στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας.