Εθνική Νέων: Ελλάδα-Ουγγαρία 0-0

416

Ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Νέων με την Ουγγαρία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ταύρου έληξε με ισοπαλία 0-0.    Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος της Εθνικής στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη φάση elite του EURO 2018.

Ο Ιωάννης Γκούμας έδωσε πολλές ευκαιρίες στους παίκτες και χρησιμοποίησε τους περισσότερους σε έναν αγώνα με πολλές δοκιμές αλλά λίγες καλές φάσεις. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποίησε από μία ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Οι κυριότερες φάσεις ήταν το δοκάρι με σουτ του Γιούση στο α’ ημίχρονο και η απόκρουση του Βάργκα στο 70ο λεπτό σε σουτ του Δημήτρουλα.

Συνθέσεις ομάδων:

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Τάμπας, Παπάζογλου, Μπούσης, Μελιόπουλος, Καμπετσής, Γιούσης, Αντζουλάς, Ξενιτίδης, Βοϊλής, Εμμανουηλίδης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αθανασίου, Παπαδογιωργάκης, Γκαργκαλατζίδης, Αποστολάκης, Τριμμάτης, Χριστόπουλος, Νταλακούρας, Δημήτρουλας, Χατηστραβός, Λύρατζης, Ζωγραφάκης.

Ουγγαρία: Μπέσε (46’ Βάργκα), Κρεμπς, Μπερντό (46’ Τάκας), Σίντλερ (79’ Ζβικ), Τίφενμπαχ (59’ Λούστικ), Κούντρακ (46’ Λάκατος), Μάγερ (46’ Ζουοντόφσκι), Κίλιτι (79’ Τάρνοζι), Σον (59’ Σόνκα), Σάφερ (59’ Μπέβαρντι), Στογιάτσοβιτς (46’ Πάλινσαρ).

 

Πηγή: Ε.Π.Ο.