Μέσω… Κάναντι στην πρώτη ομάδα

315

Χαραγμένη για πάντα στο μυαλό των δυο νεαρών ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου θα είναι η Πέμπτη (1/2), καθώς από εδώ και στο εξής θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του συλλόγου από το Περιστέρι, Νταμίρ Κάναντι, έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Γιώργου Νταβιώτη και του Άντι Ιμέρι και αποφάσισε να τους δώσει μια… προαγωγή ως επιβράβευση για την μέχρι τώρα πρόοδό τους.

Μάλιστα, ο Αυστριακός τεχνικός παρακολουθεί συχνά τα παιχνίδια της Κ20 του Ατρομήτου με τον ίδιον να είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην προώθηση αυτών των παικτών που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:  

“Kατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι που τους έχει παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι, δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ20 προπονούνται από σήμερα με την επαγγελματική ομάδα.

Είναι ο επιθετικός Γιώργος Νταβιώτης (γεννηθείς το 1998) και ο αμυντικός μέσος Άντι Ιμέρι (γεννηθείς το 1999).

Ο Νταβιώτης, περιστεριώτης γέννημα θρέμμα, έχει αποκτηθεί από τον Άγιο Ιερόθεο το 2015 και ο Ιμέρι από τον Κρητικό Αστέρα Χανίων το 2016 που είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής στη Λαμία συνεχίστηκε εξάλλου σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών. Προηγήθηκε προβολή video διάρκειας μιας ώρας.
Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση”.