Συνάντηση προπονητών με την επιτροπή υποδομών στην ΕΠΣ Χαλκιδικής

146

Οι προπονητές της Χαλκιδικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής υποδομών της ΕΠΣ Χαλκιδικής και συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στα γραφεία της Ένωσης ώστε να συζητήσουν για πολλά θέματα που αφορούν τα παιδικά πρωταθλήματα και όχι μόνο.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν:

 Τους ποδοσφαιριστές,

έλεγχος ηλικίας ποδοσφαιριστών, παρουσία Ιατρού στο γήπεδο, γνωμάτευση Ιατρού καρδιολόγου για τους ποδοσφαιριστές, κίνητρα για ποδοσφαιριστές.

Τα γήπεδα,

αγώνες σε διαφορετικά γήπεδα, οι αγώνες παίδων να διεξάγονται στο μισό γήπεδο και όχι σε ολόκληρο, μικρότερα γήπεδα γενικά , προκειμένου όλα τα παιδιά να έχουν περισσότερες επαφές με την μπάλα, βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών.

Τα πρωταθλήματα,

ημερομηνία έναρξης πρωταθλήματος (15 οκτ- 30 Μαι ), διακοπή πρωταθλήματος στην περίοδο των εορτών, όμιλοι πρωταθλήματος, αγώνες χωρίς διαιτητές, όμιλοι πρωταθλήματος (Ανατολικός-Δυτικός), αναβάθμιση πρωταθλήματος ΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ, καταρτισμός ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια (Μετακινήσεις), πρόγραμμα αγώνων, καθιέρωση τουρνουά αγώνων.

Τους προπονητές και τους γονείς,

προπονητές (με πτυχία), δημιουργία Συνδέσμου Προπονητών, μέθοδος προπόνησης μικρών ηλικιών (ενιαίο πρόγραμμα), συμπεριφορά γονέων, γονείς παιδιών στα Δ Σ των ομάδων.

Την ΕΠΣΧ,

μικτή ΕΠΣΧ, μετακινήσεις παικτών για προπονήσεις, ενημέρωση στους παράγοντες των ομάδων, στήριξη προς την ΕΠΣΧ για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, σκάουτερ στους αγώνες για την ενημέρωση των προπονητών της Μικτής, σεμινάρια ενημέρωσης, γνώμη Διοικήσεων ομάδων.

Η συνάντηση αυτή έγινε με πρωτοβουλία της επιτροπής υποδομών της ΕΠΣΧ που αποτελείται από τους κυρίους Εδιάρογλου Ισ., Εδιάρογλου Κ., Διαμαντούδης Αθ. και Τζιμητρέας Κ. και φανερώνει την διάθεση που υπάρχει από την Ένωση και τους προπονητές της Χαλκιδικής, για τη βελτίωση των υποδομών και των παιδικών πρωταθλημάτων της περιοχής.