Ερχεται το 6ο camp της ProGoalkeeper Academy!

567

Από τις 23 ως τις 25 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη

«Η γνώση και η εμπειρία δεν έχουν αξία αν δεν μοιράζονται. Η χαρά του σωστού εκπαιδευτή είναι να μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους τερματοφύλακες και να παίρνει από αυτούς ερείσματα ώστε διαρκώς να βελτιώνεται».

Με αυτό το σκεπτικό, οι τρεις ταλαντούχοι προπονητές τερματοφυλάκων, Πασχάλης Παυλίδης, Βαγγέλης Πίτκας και Δημήτρης Νιάνιος ενώνουν τις δυνάμεις τους και οργανώνουν το «6ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων ProGoalkeeper Academy» που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 23/3 ως την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στο αθλητικό κέντρο ΑΟ Λέοντες στη Θεσσαλονίκη.

“Εχουμε την εμπειρία της θέσης #1 και τη διδάσκουμε!”

Οι έμπειροι εκπαιδευτές καλούν επίδοξους τερματοφύλακες, όλων των κατηγοριών και ηλικιών, να συμμετέχουν στη διοργάνωση και να γνωρίσουν νέους, μοντέρνους τρόπους προπόνησης με τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα που θα τους φέρουν πιο κοντά στην κορυφή. Σκοπός τους είναι να διδάξουν στους συμμετέχοντες τα μυστικά της θέσης «1», αλλά και το ρολό του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία των προηγούμενών διοργανώσεων, οι τρεις προπονητές γκολκίπερ, στοχεύουν σε ένα ακόμη πιο άριστα οργανωμένο προπονητικό καμπ, που θα δώσει επιπλέον κίνητρα στους εκκολαπτόμενους πορτιέρο, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία ανήκουν.

Το «6ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων Progoalkeeper Academy θα τιμήσουν επαγγελματίες τερματοφύλακες της Super Legue οι οποίοι θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες στους εκκολαπτόμενους πορτιέρο.

Το 6ο ProGoalkeepers Camp περιλαμβάνει:

  • Ολιγομελή τμήματα ανάλογα με την ηλικία
  • Προπονήσεις υψηλού επιπέδου
  • Σύγχρονο προπονητικό εξοπλισμό
  • Παρουσία Ιατρού σε κάθε προπόνηση
  • Σετ προπόνησης τερματοφύλακα

Πληροφορίες – Εγγραφές: Τ. 6936217852 | 6932333229 | 2310810837

Ε. academyprogoalkeeper@gmail.com
Με την τεχνογνωσία της ProGoalkeeper Academy και τη στήριξη του ΟΑΣΠΕ

https://www.facebook.com/progoalkeeperacademy/

Χορηγός επικοινωνίας acadimies.gr | oaspe.org